Ki szeretné még tudni, hogyan kerül egy valódi, Don Pedro gyártmányú pizza INGYEN az asztalára?

Csak akkor olvass tovább, ha a fenti kérdésre „én”-nel válaszoltál!

Na de akkor, hogy is van ez az ingyen pizza mizéria?

Regisztráld magad, és Te is részt veszel ingyen pizza játékunkon. Minden nap kisorsolunk 5 pizzát azok között, akik regisztrálták magukat a donpedropizza.hu oldalon.

A játék szépsége, hogy nem kell semmit rendelned ahhoz, hogy Te is részt vegyél a sorsoláson. Ha most regisztrálsz, akkor megadod magadnak az esélyt, hogy mától fogva akár minden nap tiéd legyen az ingyen pizza. Minél hamarabb regisztrálsz, annál több esélyed van a nyerésre…

Na jó, akkor én is regisztrálok…

Hogyan és mikor sorsolunk?

A sorsolás automatikusan történik algoritmus alapján. Minden nap délelőtt 11.00-kor, délután 13.00-kor, 15.00-kor, 17.00-kor és 19.00-kor, véletlenszerűen kiválaszt egy valakit a számítógép.

Ha szeretnéd, hogy már a mai esélyesek között legyél, akkor szerintem regisztrálj gyorsan, mondjuk most…

Nyertél?

Onnan tudod, hogy nyertél, ha a Nyertesek oldalon látod a neved, és a neved mellett, a mai dátum szerepel.

Ez minden nap 5x fordulhat elő. Ha látod, de a neved, de a neved mellett nem a mai dátum szerepel, az azt jelenti, hogy ma nem te nyertél.

De ne lógasd az orrod, mert mint ahogy azt már említettük, a regisztrációd napjától kezdve bármelyik nap nyerhetsz, hiszen a számítógép minden nap az összes regisztrált tag között sorsol.

Így akár arra is van esélyed, hogy egymás után többször is nyerjél!

Ez jó, mi?

Na jó, akkor én is regisztrálok…

Ok, az odáig rendben van, hogy nálunk akár minden nap nyerhetsz…

De, ennyire azért nem vagyunk jó fejek! Nem ám!

mert van itt egy szösszenetnyi apróság a nyertesekkel kapcsolatban…

Szóval,

ha szeretnéd megtudni, hogy nyertél-e, ahhoz neked kell jelentkezni nálunk és szólni, hogy nyertél. Úgy tudsz jelentkezni, hogy telefonálsz. Ahhoz, hogy megtudd, hogy Te nyertél-e, bizony fel kel jönnöd a donpedropizza.hu oldalra,

mert mi nem szólunk, nem telefonálunk, nem küldünk e-mailt, sőt egyáltalán nem csinálunk semmit…

De,

ha látod a neved a nyertesek között a mai dátummal akkor bizony nyertél!

Ilyenkor az a teendő, hogy azonnal tárcsázod a 455-355-ös számot, és szólsz nekünk, hogy Te vagy a mai nap egyik nyertese.

Szólunk előre, hogy ha te vagy a szerencsés nyertes, de nem telefonálsz legkésőbb este 9 óráig, a pizzádat szó nélkül megesszük INGYEN!

Ha a Te neved a PIZZA INGYEN menüpontban (tudod, bal oldalsó menü, szép békás) felsejlik a tegnapidátummal, az azt jelenti, hogy tegnap, baromira elfelejtettél ránézni a dopedropizza.hu oldalra, ma meg csak az ideg esz meg, hogy a jól megérdemelt pizzádat mi ettük meg INGYEN!

Szóval, ha úgy döntesz, hogy részt veszel a játékban és regisztrálod magad, akkor érdemes lesz minden nap feljönni a donpedropizza.hu oldalra, és ellenőrizni, hogy nyertél-e.

Ha Te vagy a nyertes, olyan pizzát választhatsz, amilyet csak szeretnél…

Na jó, akkor én is regisztrálok…

Telefonszámunk még 1x:

52/ 455-355


Fontos!

Játékunkon csak Debrecen területén belül lakó regisztrált tagjaink vehetnek részt! Tehát, ha nem debreceni vagy ne várd, hogy nyereményedet kiszállítjuk, mert mi egy debreceni pizzéria vagyunk…

Kérlek pontosan add meg az e-mail címed, neved, lakcímed és a telefonszámodat, mert csak ebben az esetben fogjuk tudni pontosan, hogy kinek és hová vigyük az INGYEN PIZZÁT…

Adatvédelem *