Vigyázz, mert az ételeddel játszol!

Ha Te is figyelmesen végigolvasod, hogyan, mikor és milyen időközönként érdemes rendelned a Don Pedro Pizzéria, pizza és egyéb étel kínálatából, akkor garantáljuk, hogy nemcsak maximálisan elégedett leszel, de rengeteget is fogsz spórolni…

Válassz minket, megháláljuk!

Kedvezményrendszerünk nagyon egyszerű, rendelj tőlünk minél gyakrabban, és mi hűségedet megjutalmazzuk…

Hogyan?

Ha 30 napon belül rendeléseid összértéke eléri az 5000 Ft-ot, mi 5% kedvezménnyel jutalmazunk.

Ha viszont 30 napon belül rendeléseid összértéke eléri a 10.000 Ft-ot, már 10% kedvezményt számítunk le a számládból, minden egyes rendelés esetén. Ez azt jelenti, hogy legalább 1000 Ft-ot spórolsz, ami nálunk egy pizza ára.

Szóval

ha hetente 1 -3 alkalommal rendelsz tőlünk, garantáltan legalább 1 pizza árát megspórolod…

De,

te is rá fogsz jönni, hogy amit tőlünk rendelsz, az nem csak olcsó, hanem nagyon finom is!, Az elmúlt 27 év elég volt ahhoz, hogy kiismerjünk. Tudjuk, hogy fontos a kedvezmény, de ami még fontosabb, az a remek íz összetétel, no meg az élmény, amit átélsz minden egyes alkalommal, amikor beleharapsz egy friss, meleg Don Pedro pizzába…

Pizzáink érett felnőtt korba léptek!

Hidd el 27 év sok idő, azt is mondhatnánk, hogy pizzáink érett korba léptek…

Na, ezt érezheted pizzáink ízén – a 27 év gondoskodást, nevelgetést, csiszolgatást….

Úgyhogy,

rendelj rendszeresen, hogy a kedvezményed mértékét folyamatosan fenntartsd. Kedvezményed, akár 5%, akár 10% a számládból természetesen levonjuk, és a kedvezményes végösszeget kell majd fizetned.

Még valami…

Telefonos rendelésed esetén is él a kedvezményed, csak arra figyelj, hogy a rendelésed a beregisztrált telefonszámról történjen, hiszen így azonosít a rendszer.